Meer dan 500 soorten whisky in het assortiment

De leukste cadeautips voor de whiskyliefhebber

9 december 2016 2 reacties
De leukste cadeautips voor de whiskyliefhebber

Het heerlijk avondje is weer achter de rug, het was weer beregezellig. Maar, zoals wel vaker in december, staat Kerstmis alweer voor de deur. Heb je nog geen cadeau-idee weten te bedenken voor je pa, zus of die ontzettend sympathieke oom van je? Geen zorgen! Het vinden van een geschikt cadeau is zo makkelijk nog niet. Een whiskycadeau valt echter altijd in de smaak.

Wij doken eens in het assortiment en zochten een aantal geschikte cadeautips voor jullie uit. Cadeaus waarmee je jouw pa, neef of je vriend of vriendin zeker weet te verblijden. Daar doen we het tenslotte toch allemaal voor. Mocht jij nog suggesties hebben, deel deze dan met ons. Wie weet ben jij dan wel verantwoordelijk voor huiselijke kerstvreugde elders in het land.

Een fijne blended whisky

We moeten natuurlijk allemaal een beetje op de kleintjes letten, zeker rond de feestdagen. Die dagen zijn tenslotte al duur genoeg! Je kunt toch al een goede whisky cadeau doen voor een paar tientjes. Voor een niet al te groot bedrag kun je bijvoorbeeld al een ontzettend lekkere blended whisky vinden. Er zijn meer dan genoeg whiskymerken om uit te kiezen.

Zo valt er te denken aan de rijke gladde Chivas Regal of de iconische Famous Grouse. Allemaal whisky’s met stijl die voor een voordelige prijs geschonken kunnen worden. Echte aanraders voor onder de kerstboom dus, of voor na het kerstdiner.

Onze aanraders:

Het wat luxere cadeau, de single malt

Wij hebben natuurlijk ook ongelofelijk veel uitstekende single malts voor ieder budget. Onze selectie hieronder bevat zorgvuldig gekozen Schotse single malt whisky’s waar menig whiskyliefhebber voor warm loopt. Deze whisky’s zijn de laatste jaren veelvuldig in de prijzen gevallen. En dat is ook niet vreemd. Een bijzonder origineel en zeer smaakvol cadeau.

Voor meer inspiratie kun je ook eens kijken naar onze selectie van de beste budgetwhisky’s onder 20 euro, of als je iets meer wil besteden de beste single malt whisky’s onder 50 euro of zelfs de beste single malt whisky’s onder 100 euro. Handig om binnen een budget naar keuze een goede whisky te vinden die zonder twijfel in de smaak zal vallen.

Onze aanraders:

Een feestelijke giftset voor onder de boom

De Kerstman zat de hele dag te denken, welke whisky hij nou moest schenken. Wanneer je echt punten wil scoren deze Kerst, is een mooie whisky giftset of tastingset echt een tof idee. In ons assortiment vind je uiteenlopende geschenken die uitermate geschikt zijn voor de feestdagen of verjaardagen. Deze giftsets zijn ware traktaties met vaak mooie accessoires.

De meeste giftsets bevatten namelijk een speciale verpakking, bijbehorende glazen of verschillende samples waardoor jouw favoriete familielid, vriend of vriendin of goede kennis misschien wel zijn of haar nieuwe favoriete whisky ontdekt. We hebben er een paar op een rijtje gezet, er zit vast iets lekkers tussen voor iedereen!

Onze aanraders:

Deel jouw favoriete whiskycadeau met ons

Heb jij nog goede cadeautips voor de whiskyliefhebber? Deel het hieronder met ons, wellicht breng je zo nog een ander op ideeën. Of wellicht heb jij wel een advies voor de perfecte whisky om te openen bij een feestgelegenheid. Hoe dan ook, nog voldoende tijd om iemand een fantastische fles whisky cadeau te doen.

Algemeen / 161 likes / 2 reacties

Anderen bekeken ook

2 reacties op dit artikel

  1. Harry Wilmsen schreef:

    Goede suggesties!

  2. Richard Derksen schreef:

    Die Ardbeg Exploration Pack heb ik op mijn verlanglijstje gezet!

Plaats een reactie

Wil je de beste whisky aanbiedingen in je inbox?