Meer dan 750 soorten whisky in het assortiment

Muziek voor bij een goed glas whisky (Spotify playlist)

15 maart 2016 3 reacties
Muziek voor whisky en sigaren

Er zijn maar weinig momenten waarop wij zo ontspannen zijn als wanneer wij met een goed glas whisky in de ene hand en, althans sommigen van ons, een sigaret of sigaar in de andere hand, nonchalant onderuitgezakt in een fijne luie stoel vertoeven. Vergezeld door een goede vriend(in) een beetje ‘bijkleppen’ over het leven of over de huidige staat van de Amerikaanse politiek. Misschien wat roddelen over de vrouwen of mannen, of allebei, in ons leven. Je kent het wel.

Daar hoort natuurlijk muziek bij. Hele goeie muziek. Nu is goede muziek natuurlijk bij uitstek een kwestie van smaak. Maar aangezien wij hier toevallig de ‘show runnen’, stelden wij een lijst samen met platen waar je je, ons inziens, geen buil aan kunt vallen. Johnny Cash, Bob Dylan, maar ook George Harrison en Chris Stapleton horen wat ons betreft zeker thuis op een heerlijk relaxte whisky-luisterlijst.

Maar uiteraard horen wij ook graag jullie suggesties wat betreft deze lijst. Welk nummer hoort er volgens jou sowieso bij? En welk nummer moet linea-recta verdwijnen? Deel het met ons in de comments en we gaan er mee aan de slag. Je kunt de lijst eenvoudig luisteren wanneer je Spotify gebruikt (zo niet, installeer dat dan in een handomdraai (gratis) via spotify.com). Klik op de link en de muziek begint meteen te spelen.

Algemeen / 182 likes / 3 reacties

Anderen bekeken ook

3 reacties op dit artikel

 1. Ruud Rijswijk schreef:

  ik zou er nog het volgende bij zetten:

  Whiskey Whiskey van Tim Hardin, heerlijk blues nummer !
  Whiskey, Whiskey, Whiskey van John Mayer
  En onze eigen Anouk met Lovin’ Whiskey

 2. Marc schreef:

  One bourbon one scotch one beer v George Thorogood

  1. Whisky Wise schreef:

   Leuk nummer met een passende titel, Marc! Deze gaan we toevoegen aan de lijst.

Plaats een reactie

Wil je de beste whisky aanbiedingen in je inbox?