Meer dan 450 soorten whisky in het assortiment

Online whisky kopen, wat zijn de grote voordelen?

24 februari 2015 0 reacties
Online whisky kopen

In deze veranderende tijden zijn er veel bewegingen op iedere denkbare markt. Zo ook op de whisky markt. Waar je vroeger een fles whisky bij de slijterij kocht, kiezen meer en meer mensen ervoor om diezelfde fles online te kopen. Gebruiksgemak en de hoeveelheid aan informatie zijn belangrijke redenen, maar er zijn er meer!

Kies op je gemak de juiste whisky

Vanzelfsprekend heeft het bestellen van whisky via het internet veel voordelen. Zo hoef je ten eerste natuurlijk de deur niet eens uit. Je kunt je favoriete fles whisky uitkiezen vanuit je luie stoel. Op je gemak kun je de verschillende whiskymerken bekijken en vergelijken en achtergrondverhalen lezen om een weloverwogen keuze maken. Geen lastige verkopers die voortdurend in je nek hijgen, of jeugdige invalkrachten die een whisky niet van een wodka kunnen onderscheiden.

Op onze productpagina vind je allerlei achtergrondinformatie over het type, de smaak, de distilleerderij, de productiewijze en nog veel meer. Zo heb je ook nog eens de nodige kennis over de fles die je mogelijk wilt kopen. Deze manier van shoppen is ook ideaal wanneer je op zoek bent naar een nieuwe whisky. Misschien vind je wel een heerlijke whisky waar je nog nooit eerder over gehoord had. Of misschien wil je die Glenfiddich wel eens proberen na het lezen van recensies van andere whisky drinkers.

Je hebt natuurlijk ook zelf de mogelijkheid om jouw mening over een gedronken whisky te delen met andere liefhebbers. Misschien kun je deze wel aanraden aan andere liefhebbers, of juist niet. Een voorliefde voor whisky, dat schept immers een band. De mening van andere whisky drinkers zal vaak een betere graadmeter zijn dan de verkooppraatjes van een verkoper in een winkel, die er in de meeste gevallen vooral op uit is om zo veel mogelijk te verkopen en wellicht minder ervaring heeft met het drinken van whisky.

De beste deals en geen sluitingstijden

Een ander belangrijk voordeel is, niet onbelangrijk, de prijs. Van oudsher worden wij Nederlanders geroemd om onze handigheid de beste deals te vinden, zo ook op het internet. Online kun je makkelijk prijzen vergelijken om goedkoper uit te zijn. En niet te vergeten de vele whisky aanbiedingen die je online kunt vinden. Daarbij kun je ook nog eens veilig online betalen met bijvoorbeeld ideal, paypal of creditcard. Geen gedoe meer met contact geld.

En wat dacht je van de openingstijden? Hoe vaak overkomt het je niet, je wilt nog even gauw langsgaan bij de slijterij om uiteindelijk voor een dichte deur te staan. Dat is balen! Via onze whisky webshop kun je op elk moment van de dag eenvoudig bestellen. Op een moment waarop het jou het beste uitkomt. Geen gehaast meer om nog snel even naar de slijterij in de buurt te gaan. Je krijgt de whisky netjes thuis geleverd, meestal met een zeer snelle levertijd.

Probeer het gerust eens, het gemak van bestellen vanuit het comfort van je eigen huis. Wij zijn zeer benieuwd of jij ook whisky online koopt, en wat je redenen zijn om dit wel of niet te doen?

Algemeen / 0 likes / 0 reacties

Anderen bekeken ook

Plaats een reactie

Wil je de beste whisky aanbiedingen in je inbox?