Meer dan 750 soorten whisky in het assortiment

De leukste Instagram accounts voor whiskyliefhebbers

10 november 2017 0 reacties
Leukste Instagram accounts voor whiskyliefhebbers

Diegene van jullie die zich op Instagram begeven zijn bekend met de veelzijdigheid aan accounts. Over alles is er wel iets te vinden op deze populaire app. Maar, zo ontdekten wij, de whiskypagina’s zijn ook talrijk. Whisky is hot, ook op Instagram. En dat is niet zo gek, whisky is immers enorm fotogeniek. Wij zetten vandaag enkele interessante whisky Instagram accounts op een rij.

Whisky With A View

De mensen achter ‘Whisky With A View’ zijn romantici, dat moet haast wel. Whiskyromantici om precies te zijn. Vele foto’s met prachtige flessen whisky met nog prachtigere uitzichten. Zo is een van de laatste foto’s een mooie fles Hibiki, Japanse whisky met een leuke waterval op de achtergrond. Of wat dacht je van een Caol Ila in de branding? Dus ben je verzot op whisky én van mooie uitzichten, dan moet je deze pagina zeker volgen. Gewoon, omdat het kan.

Axis of Whisky

Deze whiskyliefhebbers uit de Verenigde Staten delen met enige regelmaat reviews en mooie foto’s van een breed scala aan whisky’s. Een interessant account om te volgen voor whiskyliefhebbers met een uiteenlopende smaak. Dit account kan een zeer goede inspiratiebron zijn. Wie weet ontdek je hier wel die nieuwe favoriet!

Scotch Trooper

Ben jij toevallig een whiskyliefhebber, maar tegelijkertijd ook ontzettend weg van alles wat met Star Wars te maken heeft? Een interessante combinatie. Deze zelfverklaarde whiskyenthousiasteling met een Star Wars-‘probleem’ post enkel en alleen whisky’s met miniatuur storm troopers uit de zo bekende franchise. Met 60.000 volgers een vrij populair account, maar bovenal erg origineel. Wij vonden het in ieder geval vrij vermakelijk. May the Scotch be with you!

Whisky Nation

Met, volgens eigen zeggen, het doel alle whiskyliefhebbers ter wereld te verenigen op Instagram post Whisky Nation mooie foto’s van whisky’s over de hele wereld. De foto’s zijn op zijn minst zeer stijlvol te noemen. Het account heeft momenteel zo’n 35.000 volgers, maar is volop groeiende. Ben jij een echte whiskyliefhebber, klik dan zeker op de volgknop.

The Bourbon Enthusiast

Voor alles wat met Amerikaanse whiskey te maken heeft, moet je bij The Bourbon Enthusiast zijn. Deze whiskyschrijver plaatst enkel zelfgemaakte, elegante foto’s van eindeloze flessen bourbon en rye whiskey. Denk: Elijah Craig, Buffalo Trace en Wild Turkey. Een echte aanrader voor de liefhebbers van Amerikaanse whiskey.

Women & Whiskies

Vrouwen en whisky, een mooie combinatie. We mogen natuurlijk de vrouwen niet vergeten. We schreven al eens eerder een blog over whisky en vrouwen, waarin duidelijk wordt dat steeds meer vrouwen de weg naar een goed glas whisky weten te vinden. Dit account richt zich dan ook volledig op de vrouwelijke whiskyliefhebster. Je kunt hier mooie foto’s vinden van smakelijke whisky’s maar ook recepten voor cocktails en interessante food pairings.

Whisky Wise

We hebben natuurlijk het beste tot het laatst willen bewaren. Deze pagina is bij uitstek onze favoriet. Nu zijn wij natuurlijk niet geheel objectief, maar wij raden jou van harte aan ons account te volgen. Wij zullen hier foto’s delen van prachtige flessen whisky, mooie distilleerderijen en van alles wat met whisky te maken heeft. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Wellicht hebben jullie nog interessante suggesties om onze erg jonge account te doen opbloeien tot dezelfde populariteit als onze blogs?

View this post on Instagram

Slàinte! #whisky #slàinte #ardmore

A post shared by Whisky Wise (@whiskywise.nl) on

Algemeen / 0 likes / 0 reacties

Anderen bekeken ook

Plaats een reactie

Wil je de beste whisky aanbiedingen in je inbox?